×

Innkallingen til de fem avdelingene i Kunnskapsdepartementet og andre fem avdelinger om å være vertskap for 2024 Lifetime Learning Week

Innkallingen til de fem avdelingene i Kunnskapsdepartementet og andre fem avdelinger om å være vertskap for 2024 Lifetime Learning Week

Fakultet for Cheng Chengxiang [2024] nr. 7

The Education Department (Education Commission) of the provinces, autonomous regions, and municipalities directly under the Central Government, the Propaganda Department of the Party Committee, the Civil Affairs Department (Old Age), the Department of Culture and Tourism (Bureau), the Federation of Trade Unions, The Education Bureau of the Xinjiang Production and Construction Corps, Propaganda Department of the Party Committee og Civil Affairs Bureau (Old Old Old Old Age), Kultur, sport, radio, TV og turistbyrå, Federation av fagforeninger:

For å fullstendig implementere ånden til den 20. nasjonale kongressen i det kommunistiske partiet, implementerer samvittighetsfullt kravene i å lære samfunn og et stort landsland for å bygge en livslang læring av hele folket, og ytterligere fremme hele folks liv. De relevante sakene knyttet til Lifetime Learning Week i 2024 vil bli varslet som følger.

1. Generelle krav

Å holde folket i 2024 Lifetime Learning Week, er det nødvendig å veilede sosialismens nye epoke med kinesiske egenskaper i den nye tiden, i dybde og implementering av den 20. ånden til partiet, og spiller aktivt fordelene ved utdanning, Propaganda, kultur og turisme, fagforening og ressursene for gammelt opptreden. Åpne en ny livsutstyr for hele menneskene, fremme lanseringen av feil tid forskjellige steder. lære av tid å lære.

Fortsetter med å mobilisere alle parter i samfunnet for å delta.Under ledelse av partikomiteen, mobiliserer regjeringens initiativ og entusiasme fullt ut, forbedrer driftsmekanismen for hele folks livslange læringsaktivitetsuke, samler ressurser med høy kvalitet fra alle parter i samfunnet, skaper en god læringsatmosfære og tjener livslang læring.

Vær oppmerksom på inspirerende læringsentusiasme.Kontinuerlig innovere metoder, stimulerer fullt ut læringsinteressene til forskjellige grupper, publiserer og lærer typiske karakterer, berører gjerninger, spiller en typisk ledende rolle og guider massene til å lære, glede seg over og lære godt.

Fortsetter med å fremheve lokale egenskaper.Ved å kombinere virkeligheten på forskjellige steder, utnytter du forskjellige offentlige kulturfasiliteter og ressurser, utfører fargerike lærings- og praksisaktiviteter, skaper et livslangt læringsmerkeprosjekt og gir massene en rekke, intelligente og erfaringslæringsscener og miljøer .

Vær oppmerksom på å fremme digital læring.Etabler en delt livslivs offentlig tjenesteplattform, gir tilstrekkelige og høykvalitets digitale læringsressurser, og styrker kvalitetsstyring for å oppfylle massenes høye effektivitet, praktiske og åpne læringsbehov.

2. Event Theme

Gjør læring til en livsstil

3. Hendelsesarrangement

Fra april til begynnelsen av desember 2024, i samsvar med kommunikasjonen med forskjellige steder i det tidlige stadiet, koordinerte «One Province and One Week» hele folks livslange læringsaktivitetsuke for å løpe gjennom hele året (se vedlegg 1 for detaljer).Åpningsseremonien for National Lifetime Learning Week ble holdt, og de spesifikke ordningene ble arrangert separat.

For det fjerde, aktivitetsinnhold

(1) Innovere spesielle læringsaktiviteter.Alle lokaliteter må innovere transportører, skjemaer og kanaler, kombinere lokale egenskaper, bestemme temaet for aktiviteter, kombinere online og offline, mobilisere massene for aktivt å delta i aktivitetene, skape en større skala, mer innhold, mer spennende aktivitet og sterkere atmosfære .Benytt deg av offentlige kulturelle fasiliteter som biblioteker, kunstmuseer, museer, vitenskap og teknologimuseer, kulturmuseer, teatre og arbeidernes kulturpalasser, og utfører aktivt oppslukende lærings- og praksisaktiviteter i kombinasjon med lokal rød kultur og ikke – Genetisk arv.Fremme samfunnet, foretakene og byråene for aktivt å mobilisere læringsressurser som kultur, utdanning, teknologi og annet i jurisdiksjonen, gi multi -nivå, multi -type kunnskapslæring, ferdighetstrening, fritidsutdanning og andre aktiviteter, og gi flere muligheter for folket i folket å lære mer.

(2) I dyptgående konvensjonelle læringsaktiviteter.Gjennomfør i dybde -leseaktiviteter for hele menneskene, og fortsett å bygge merkevareleseaktiviteter gjennom temalesing, åpne forelesninger på nettet, digital lesing og delingsaktiviteter.Kombinert med lesehandlingene til unge mennesker og eldre landsdekkende for å fremme bygging av læringsfamilier og læringssamfunn.Fortsett å utføre publisitets- og promoteringsaktiviteter til «Star of People Learning» og «Lifetime Learning Brand Project» landsdekkende, gjør en god jobb med å anbefale utmerkede publikasjonsaktiviteter, «Loying Reading Clubs» og andre merkeprosjekter til eldre over hele landet. , Veilede massene til å utvikle læringsvaner og forbedre deres evne til å lære.

(3) Gjennomføre «folkets stjerne» for å komme inn på campus-, fellesskaps- og bedriftsaktiviteter.I utgravninger forskjellige steder, og fremmer en gruppe inspirerende skikkelser som insisterer på å vokse opp for livslang læring, og drive massene med avanserte mennesker med fremragende læringsgjerninger.Gjennom forskjellige former som rapporteringsrapporter, lese- og delingsøkter osv. Spill veiledning, demonstrasjon og strålingsrolle som «Star of the People», og bruk de avanserte sakene til «folkets stjerne» for å ringe til unge studenter , innbyggere i samfunnet og mennesker fra alle samfunnslag i alle samfunnslag.Gjennomføre aktivitetene til «Folkets læring» over hele landet.

(4) Gjennomføre turen «Lifetime Learning Brand».Enestående regionale egenskaper forskjellige steder, koordinerer læringsressurser og skaper et «livslangt læringsmerkeprosjekt» som tilfredsstiller eleverens behov.Gjennom bruk av forskjellige store aktiviteter, spesielle turnéutstillinger og andre former, fremmes «Lifelong Learning Brand Project» for å trenge gjennom livene til grasrota, familier og massene, og guider massene til å delta i livslang læring.Vær oppmerksom på «en gammel og en ung», utvid aktivt studieområdet ved døren, utfør familieforelder -barn -lesehandlinger, Shuxiang Community Construction Activity, etc., og forbedrer følelsen av å lære av massene.

(5) Digital myndighet av nasjonal læring.Bygg aktivt en livslang læring av digital intellektuell serviceplattform, fremme integrasjonen og åpningen av tverrplattform, kryss -regional og kryssnivå læringsressurser, aktivt utfører online læringsaktiviteter, fremme konstruksjon av personlig livslang læringsregnskap, form personlig Livslang læring av digitale arkiver, støtter identifisering, akkumulering og konvertering av læringsresultater.Gjennomføre promotering av digital lesing for eldre, åpne eldre utdanningskurs, skape et vennlig og multi -end -læringsgrensesnitt, utvide tilbudet av stor -karakterversjon, lydbokressurser, optimalisere hinderlesingsmiljøet til offentlige kulturfasiliteter, og gi alle media multi -end læringskanaler.Den offisielle nettstedet til China Adult Education Association og National Lifelong Learning Public Service Platform, National Open University Lifetime Education Platform og National Trade Union Employee Education Training Digital Service Platform, og fortsetter å organisere online læringsaktiviteter.

5. Organisasjonsgaranti

(1) Styrke organisasjonsledelse.Følg «én provins og en sak». serie aktiviteter med lokale egenskaper, merkeeffekter og innflytelsesrike aktiviteter.Utdanningsavdelinger forskjellige steder bør mobilisere og forskjellige skoler for å spille rollen som læring på alle nivåer, og vil utføre forskjellige former for læringsaktiviteter med lokalsamfunn og bedrifter.Propagandaavdelingene i forskjellige lokaliteter må organisk integrere hele folks leseaktiviteter for å utdype den livslange læringen til hele folk.Kultur- og reiselivsavdelinger forskjellige steder bør utnytte sosiale og offentlige kulturfasiliteter og organisere en serie lærings- og opplevelsesaktiviteter.Civil Affairs (alderdomskontor) og fagforeninger forskjellige steder utfører forskjellige temautdanning og læringsaktiviteter i kombinasjon med bedrifter og eldre mennesker.Alle lokaliteter bør lede promotering av byer (prefekturer, stater) og betingede fylker (byer, distrikter) for aktivt å utføre livslang læringsaktiviteter med lokale egenskaper.

(2) Øk publisiteten.Alle lokaliteter må kontinuerlig utforske de effektive veiene for innovasjon og innovasjon for å utdype livsaktivitetene til hele folk, oppsummere den typiske opplevelsen på en riktig måte, grave dypt i berøring av historier og øke reklamen og promoteringen.Propagandaavdelingene i forskjellige lokaliteter bør organisere lokale mainstream medier og online medier for å utføre livslange læringsaktiviteter, effektiv praksis, typiske karakterhistorier for å fremme et godt sosialt miljø og en sterk atmosfære for hele menneskene.Utdanningsdepartementet vil velge saker, bilder, videoer osv. På forskjellige steder på relevante nettsteder, og organisere sentrale medier for publisitet og rapportering.

Alle provinsielle utdanningsadministrative avdelinger blir bedt om å sende inn «innstillingene for høydepunktene på forskjellige steder» (vedlegg 2) og «Sammendragsform for utvikling av læringsaktiviteter for folket i 2024» (vedlegg 3). av utdanning og voksenopplæring i utdanningsdepartementet.Typiske tilfeller forskjellige steder kan sendes når som helst.

Kontaktperson og telefonnummer for yrkesfaglig utdanning og voksenopplæring av utdanningsdepartementet: Li Yisjeng, 010-66097704;

Kontakter og telefoner fra China Adult Education Association: Huang Xiaochen, Guan Yan, 010-58582578 13601198336;

Vedlegg: 1. Arrangementet av National Lifetime Learning Week of National Lifelong Learning Activity Week i 20124

   2. Spesielle høydepunkter av forskjellige lokaliteter forskjellige steder

   3. Sammendrag Tabell over utviklingen av livet -Lang læringsaktiviteter i hele folk i 20124

General Office of the General Office of the Central Propaganda Department of the General Office of the Ministry of Education

General Office of the General Trade Union of the Ministry of Culture and Tourism