×

Digital utdanning Empowerment: Fremme en ny modell for deling av kryssregioner

Digital utdanning Empowerment: Fremme en ny modell for deling av kryssregioner

I bølgen av digital transformasjon undersøker utdanningsfeltet stadig nye muligheter.15. april, Ronggui og Tai’an Primary School i Shunde -distriktet, ble Foshan City invitert til å delta i online utvekslingsaktiviteter for online læringsromsøknadssaker under den digitale transformasjonen av Guangdong -provinsen.Hensikten med denne hendelsen er å dele de fruktbare resultatene fra Tai’an Elementary School -teamet under digital transformasjon, fremme den dyptgående utviklingen av utdanningsinformatisering og fremme den videre utviklingen av tverrregional utdanningshjelp.
På møtet introduserte Tai’an Elementary School -teamet erfaringene og prestasjonene til Cross -Regional Education Assistance Network Learning Space Construction and Application of Cross -Regional Education Assistance Network under digital transformasjon, og vakte oppmerksomhet fra mange mennesker og skolerepresentanter .
President Chen Yan sa at siden 2021 har Tai’an Elementary School -teamet svart på utdanningsavdelingen og innovativt bygget online læringsrom for Guizhou, Sichuan, Guangdong og andre steder. bemerkelsesverdige resultater.De undersøkte nettverkslæringens romkonstruksjonsmodell av den «integrerte dobbeltkar -tre -linjen», innså «undervisningsevalueringsintegrasjonen» i undervisnings- og forskningssamfunnet, og brukte datapenereringsapplikasjoner og literacy of Teachers and Students som kjernen for Cross -Regional Education Assistance.
I erfaringene med å dele, introduserte Tai’an Elementary School -teamet sin romlige applikasjonssituasjon og innovative praktiske resultater i detalj.De kobler til skolelærere og elever mange steder gjennom plattformen.For tiden er plattformressursene rikelig, og antall deltakere har nådd over 7000 mennesker, som dekker hver disiplin, og danner en fast og gjennomførbar modell for «undervisning, læring, forskning og evaluering».
I tillegg introduserte Tai’an Elementary School -teamet også sine innovative praktiske resultater under digital transformasjon.De implementerer aktivt den nasjonale og regionale utdanningspolitikken og retningslinjene, og fremmer motstykketassistansen med «nøkkelbyggingen» og «1+1» nøyaktig assistanse som inngangspunkt, og gjenspeiler den nasjonale «dobbel nye» og «dobbel reduksjon» dypt «og» dobbel reduksjon «. Krav til utdanningsreform.Gjennom konstruksjon og anvendelse av nettverksrom bidrar det ikke bare med å forbedre den digitale leseferdigheten og utdanningsferdighetene til lærere, men fremmer også den utbredte fordelingen av utdanningsressursene til hver disiplin.
Erfaringens deling vil bli satt stor pris på av ekspertene og jevnaldrende.Eksperter sa at Tai’an Elementary School -teamet har oppnådd bemerkelsesverdige resultater i konstruksjon og anvendelse av tverrregional utdanningshjelpsnettopplæringsrom under digital transformasjon, og gir verdifull erfaring for utvikling av informasjon om utdanning.Deres vellykkede praksis hjelper ikke bare til å fremme utvikling av utdanning, men gir også andre skoler erfaring og inspirasjon som kan læres.
Gjennom denne erfaringen som delte møtet, viste Tai’an Elementary School -teamet vårt utdanningsinnovasjonsevne og praktiske resultater under digital transformasjon, og ga et positivt bidrag til å fremme prosessen med utdanningsinformatisering og fremme den rettferdige utviklingen av utdanning.I fremtiden vil Tai’an Primary School fortsette å utdype tverrregional utdanningshjelparbeid, kontinuerlig utforske nye veier innen utdanning og bidra til utvikling av utdanning.
Denne opplevelsen av deling vil gi nye ideer og inspirasjon for pedagogisk innovasjon under digital transformasjon, og vil definitivt fremme den kontinuerlige høyden på utdanning.
Rapport/tilbakemelding