×

Wuhan Institute of Culture and Sciences ble vellykket godkjent av Kunnskapsdepartementet og akademisk samarbeid og samarbeidsutdanningsprosjekt

Wuhan Institute of Culture and Sciences ble vellykket godkjent av Kunnskapsdepartementet og akademisk samarbeid og samarbeidsutdanningsprosjekt

Jingchu.com (Hubei Daily) (reporter Tang Tianqi korrespondent Shi Huili og Chen Yuan) Nylig kunngjorde Kunnskapsdepartementet listen over det første partiet med bransjesakademi -samarbeids- og utdanningsprosjekter i 2024. Cooperative Education Project.
Skoletegning
Kunnskapsdepartementets industri -akademiske samarbeid og samarbeidsprosjekt har som mål å implementere landets politiske ånd på å utdype reform av høyere utdanning og integrering av produksjon og utdanning.Prosjektet fremmer ikke bare dyp integrering av høyere utdanning og industriell utvikling, men gir også sterk støtte for dyrking av innovative talenter og tekniske og tekniske talenter med høy kvalitet.I løpet av den nye utviklingsstadiet i den «14. fem -årlige planen», har Kunnskapsdepartementets industri -akademia -utdanningsprosjekt også blitt inkludert i en ny runde med generelle høyskoler og universiteter undergraduate Education Teaching Review and Evaluation Index Systems.
Wuhan University of Arts and Sciences har alltid knyttet stor betydning for integrering av produksjon og utdanning.De tre prosjektene som er godkjent denne gangen, er School of Humanities and Arts «forskning på opplæring av full mediejournalistikk og kommunikasjonstalent basert på konstruksjon av ny litteratur og kunst», «Forskning på digital intelligent markedsføringspraksisbasebygging av grunnfagsuniversiteter i universiteter i Bakgrunnen for industri og utdanningsintegrasjon «,» Antall tall «på handelshøyskoler i sammenheng med det multispolitiske dyrkningssystemet for vitenskap og teknologi og kunst i bakgrunnen av visdomstiden».Disse prosjektene involverer mange profesjonelle felt som nyhetskommunikasjon, animasjonsdesign og digital økonomi. Talenter med høy kvalitet som oppfyller bransjens behov.
Den vellykkede godkjenningen av Kunnskapsdepartementets produksjon -Akademiske samarbeids- og samarbeidsutdanningsprosjekt er ikke bare å bekrefte prestasjonene til Wuhan University of Arts and Sciences i integrering av produksjon og utdanning og talentopplæring, men også injisere ny drivkraft i den skolens fremtidige utvikling.I fremtiden vil skolen fortsette å utdype integrasjonen av produksjon og utdanning, og forbedre kvaliteten på utdanning og undervisning fra aspektene ved talentopplæringsplan, praktiske forhold og praktisk basekonstruksjon, forbedring av studentkjernen, etc. Kvalitetsapplikasjonstalent .
Rapport/tilbakemelding