×

Denne reformhandlingsplanen innen Zhoushan -utdanning blir introdusert!

Denne reformhandlingsplanen innen Zhoushan -utdanning blir introdusert!

Original Zhoushan ga ut Zhoushan -utgivelse

Xiaobu lærte fra Kommunale utdanningsbyrået

Nylig ble byen vår introdusert

«Utdanningsfeltet i Zhoushan City

Public Service Integrated Reform Action Plan «»

(Her referert til som «plan»)

Shen Lei/Foto

«Plan» avklart fra 2024 til 2027

Kommunale integrerte offentlige utdanningstjenester

Hovedarbeidstiltak og mål

↓ ↓ ↓

Vær oppmerksom på rollen som deling av høy kvalitet utdanningsressurs for å tiltrekke de attraktive effektene, akselerere gapet mellom regioner, urbane og landlige områder, inter -Schools og gruppeutdanning, skape et «1+4+n» offentlig utdanningssystem for offentlig utdanningssystem Det er i tråd med øya, og streber etter å integrere offentlige utdanningstjenester i byen vår i byen vår.

➣ 2024

Byen vil fullføre 4.740 nye grader, legge til 4740 grader, trekke 7 småskala skoler, 6 lav -end svake private skoler (barnehager) og 1 offentlige.(Klikk for å se den spesifikke listen over 7 skoler i den nye (transponering)) Innovasjonsimplementering av finansiering av førskoleopplæring og fritaksgebyr, gratis matgebyr, finansieringsmål på videregående skole til gratis overnattingsgebyr, skolens uniformsgebyr og nyte retningslinjer for matsubsidier.

Tonggang New Primary School Project Bird’s utseende Designdiagram

➣ 2025

Seks nye og ungdomsskoler (barnehager) ble nylig og utvidet, 4116 ble lagt til, og 9 av de lave endelige private skolene (barnehagene) ble trukket tilbake.

➣ 2026

Fullfør 1 skolekonstruksjonsprosjekt.

Strebe for 2027

Den overordnede offentlige utdanningstjenestekoordineringsmekanismen og policy -systemet i byen er mer komplett og moden, og den totale tilbudet og strukturen til offentlige utdanningsressurser er mer balanserte. Veien for fargeutdanningsbyintegrasjon er den beste praksisen og det optimale eksemplet på provinsen for å begrense de «tre store hullene» i provinsen.

Hva er det spesifikke innholdet i «planen»?Kom og lær med Xiaobu ↓

I henhold til «planen»

I år vil byen vår fullføre følgende oppgaver

↓ ↓ ↓

校 Optimaliser skolens konstruksjonsoppsett ytterligere, slik at forsyningskapasiteten til offentlige utdanningstjenester for Benjima og Sushan Island, Sijiao Island, Liheng Island og Yushan Island oppfyller behovene til barn og unge i byen, og små skoler med mindre enn 100 areland bør trekkes tilbake.

Seks Hengheng Middle School

Gapet mellom offentlige utdanningstjenester mellom 服务 Regional regional har innsnevret betydelig, og prøver å popularisere utarbeidelsen av presidentopplæring i førskoleopplæring og den høye kvaliteten og balanserte utviklingen av obligatorisk utdanning.

Forsyningen av offentlige utdanningstjenester mellom urbane og landlige områder og mellomskoler er i utgangspunktet balansert %.

障 Utdanningsgaranti mellom grupper er mer rettferdig, og andelen barn som har en obligatorisk utdanningsseksjon med oppholdstillatelse og trenger etterspørsel når 100%. .

Bildekilde: «Zhoushan Education Release» WeChat Public -konto

I løpet av de neste 3 årene

Byens offentlige utdanningstjeneste

Hovedarbeidstiltak inkluderer

↓ ↓ ↓

设 Fokuser på planleggingsplanlegging av skolekonstruksjon, akselererer samlingen av utdanningsressurser på øya og fremmer den koordinerte utviklingen av regional integrasjon.

改 Fokuser på reformen av utdanningssamfunnet og «økningen i fylket» for å fremme forbedring av utdanningskapasiteten og fremme den høye kvalitetsutviklingen av urban og landlig integrasjon.

制 Fokuser på reform og innovasjon av lærernes forberedelses- og finansieringsgaranti, realiserer den overordnede planleggingen av elementressurser og fremme den balanserte utviklingen av integrasjon mellom skolegang.