×

Den 83. China Education Equipment Exhibition vil åpne i Chongqing

Den 83. China Education Equipment Exhibition vil åpne i Chongqing

I dag åpnet den 83. China Education Equipment Exhibition -utstillingen på Chongqing International Expo Center.Den nåværende utstillingen er arrangert av China Education Equipment Industry Association, samorganisert av Chongqing Education Commission, Chongqing Liangjiang New District Management Committee, og Yubei District People’s Government of Chongqing.

Temaet for denne utstillingen vil vare i 3 dager, med temaet «Digital Empowering Education Innovation Leading the Future».Utstillingen vil fokusere på varme temaer som utdanning digital transformasjon, og vil inneholde mer enn 20 profesjonelle fora, akademiske konferanser, prestasjoner, prestasjoner, prestasjoner, prestasjoner, prestasjoner og prestasjoner kommunikasjon og andre aktiviteter.

Som den største og mest komplette profesjonelle merkeutstillingen innen mitt lands utdanningsutstyrsfelt, har denne utstillingen en utstilling på mer enn 200 000 kvadratmeter.Totalt mer enn 1.300 selskaper hjemme og i utlandet har med seg mer enn 21 000 utstillinger for å delta.For å bedre møte behovene til utstillere og målgrupper, har den siste dekorasjonsutstillingen lagt et uavhengig utstillingsområde til grunnlaget for konvensjonelle utstillinger for å oppgradere utstillingsopplevelsen omfattende. Sanitærutstillingsområde, førskole/yrkesutdanning/utstillingsområde for høyere utdanning.Innstillingen av de to uavhengige utstillingsområdene gjenspeiler mønsteret for innovasjon og utvikling av det nye konseptet om utviklingen av forsamlingen og det nye konseptet med utdanningsutvikling.

Det er verdt å nevne at den nåværende utstillingen vil fortsette å ta i bruk online og offline integrasjonskontorutstillingsmodell.