×

Nanjing Jianye City Management "Digital Intelligent" hjelper den kommersielle nabolagets søppelklassifisering "Opptak til rommet"

Nanjing Jianye City Management "Digital Intelligent" hjelper den kommersielle nabolagets søppelklassifisering "Opptak til rommet"

Yangtze Evening News 19. april (reporter Zhang Ke) Zhonghe Road Commercial Street ligger mellom Youyi Street og Pingliang Street, Jianye District, Nanjing.Tidligere ble søppelkassen plassert langs gaten og søpla overløst, noe som hadde innvirkning på gatemiljøet.
Siden begynnelsen av dette året, for å løse problemet med å drifte husholdnings søppel og bosetting fra kilden, har Urban Management Department of the Territory of Shazhou Street vedtatt en diversifisert styrke for å danne en arbeidsidé om regjeringsveiledning, Corporate Corporate Innsats, uavhengig styring og juridisk beskyttelse.
Urban Management Department starter fra å fremme manglene i Zhonghe Roads gatemiljø omfang Vitenskapelig veiledning.Innsamlingspunktet åpnes gjennom dagen, og to metoder blir samlet inn ved klassifisert levering og rengjøringsmidler for selvbetjening. Merchant Garbage kan leveres til innsamlingspunktet i seg selv.Innsamlingspunktet er et standardisert divisjonsplass, og annet søppel, kjøkkenavfall, resirkulerbare og giftige og skadelige områder er midlertidig midlertidig lagret i uavhengige områder.Innsamlingspunktet styres av samfunnet og eiendommen, og har en heltidsadministrator.
Det er verdt å nevne at innsamlingspunktet har intelligent vekt, AI -overvåking, dataoverføring og kort -Shabu -funksjon.Informasjonen som for eksempel tid, vekt og kvalifiseringsgrad for selgerne vil bli overført til bakgrunnsdata -rom for å oppnå sanntidsstyring av nøyaktigheten av plasseringen.Kunstig intelligens + videoovervåkning, etabler av sløsing med avfallsklassifisering av smart styringssystem, realiser automatisk veiing, videoovervåkning og datainnsamling og oppnå kontrollerende fullprosessovervåking.Gjennom dataene kan antall og typer selgere analyseres.
I tillegg deltok urbanadministrasjonsnett, samfunnsklasser, offentlige komiteer i urban styring og rengjøring av eiendommer i daglige inspeksjoner, og fant at forretningsproblemene indikerte at retting ble påpekt på åstedet. En «temperatur» rettshåndhevelse av frivillige straffer.Det er «temperatur» -forsøk på å utføre frivillighetsfri straff for søppelklassifisering og rettshåndhevelse.
Skoleparring Tao Shangong
Rapport/tilbakemelding