×

Forskrifter om forbudet mot krenkelse av forretningshemmeligheter i "Anti -UNFAIR Competition Law"

Forskrifter om forbudet mot krenkelse av forretningshemmeligheter i "Anti -UNFAIR Competition Law"

Kommersielle hemmeligheter er kjernekonkurransen til bedriften.De siste årene, med den kontinuerlige i dybde -reform og åpning og den raske utviklingen av markedsøkonomien, har bruddene på forretningshemmelige brudd vist egenskapene til sterk profesjonalitet, høyt vitenskapelig og teknologisk innhold og vanskeligheter med etterforskning og bevisinnsamling . utfordring.For å styrke bevisstheten om beskyttelse av forretningshemmeligheter ytterligere, forbedre bedriftens selvbeskyttelsesfunksjoner, og skape en rettferdig konkurransedyktig markedsordre og et godt forretningsmiljø, markedet for høye -tech sone markedet for «anti -anti -anti – Urettferdig konkurranselov «om forbudet mot brudd på forretningshemmeligheter til alle … …

Hva er forretningshemmelighet

Artikkel 9 i anti -ufair -konkurranseloven bestemmer at forretningshemmelighetene som er referert til i denne loven, refererer til forretningsinformasjon som teknisk informasjon og forretningsinformasjon som ikke vet om publikum, har forretningsverdi og vedtar tilsvarende konfidensialitetstiltak etter rett holder.

Egenskapene til forretningshemmeligheter

1. Denne informasjonen er ikke kjent for publikum.

2. Denne informasjonen har kommersiell verdi.

3. Høyre innehaver har tatt tilsvarende beskyttelsestiltak.

4. Denne informasjonen skal være forretningsinformasjon som teknisk informasjon, forretningsinformasjon.

Styrke de mest effektive virkemidlene for kommersiell hemmelig beskyttelse

Å overholde evnen til å undersøke og forsvare, føre tilsyn med migrasjonen og styrke selvbeskyttelsen av markedsaktører er det mest effektive middelet for å styrke beskyttelsen av forretningshemmeligheter.Foretak er hovedorganet for forretningshemmelig beskyttelse, og det er viktig å spille for bedrifters rolle i beskyttelsen av forretningshemmeligheter.

Invadere formen for forretningshemmeligheter

1. Operatøren oppnår forretningshemmelighetene til riktig innehaver med urettmessige midler, inkludert tyveri, bestikkelse, svindel, tvang, elektronisk invasjon eller andre midler.

2. Etter at operatøren ulovlig har fått forretningshemmeligheter, bruker ulovlig forretningshemmeligheten, inkludert avsløring, bruk eller lar andre bruke.

3. Operatøren bryter med konfidensialitetsplikt eller kravene til rettighetene til rettighetene til konservative forretningshemmeligheter, avslører, bruker eller lar andre bruke forretningshemmelighetene de har mestret.

4. Operatøren eller andre naturlige personer, juridiske personer og ulovlige personer organiserer for å undervise, forføre, hjelpe andre med å krenke konfidensialitetsforpliktelser eller bryte kravene til eierens konservative forretningshemmeligheter og få, avsløre, bruke eller la andre bruke den Forretningshemmeligheter for de rette innehaverne.

5. Tredje person vet at ansatte, tidligere ansatte eller andre enheter, eller enkeltpersoner som kjenner forretningshemmelig rettighetsperson til å implementere de nevnte ulovlige handlingene, og fremdeles skaffe, avsløre, bruke eller la andre bruke forretningshemmelighetene, det anses som ansett for å krenke forretningshemmeligheter.

Juridisk ansvar for å krenke forretningshemmeligheter

1. Sivilansvar: Mengden av kompensasjon for operatører som er skadet på grunn av feil konkurranseatferd, vil bli bestemt i henhold til det faktiske tapet av deres overtredelse; for overtredelse.Hvis operatøren ondsinnet implementerer brudd på forretningshemmeligheter, kan omstendighetene alvorlig, kompensasjonsbeløpet bestemmes med mer enn to ganger beløpet på beløpet bestemmes i samsvar med ovennevnte metoder.Kompensasjonsbeløpet skal også omfatte rimelige utgifter som operatøren betaler for å stoppe overtredelsen.Hvis de faktiske tapene av overtredelsen og fordelene ved overtredelse på grunn av overtredelse, er den krenkeren vanskelig å bestemme fordelene ved krenkelse, vil folkets domstol gi den rette innehaveren for erstatning for mer enn fem millioner yuan i tilfelle brudd.

2. Administrativt ansvar: Hvis forretningshemmelighetene blir krenket, skal tilsyns- og inspeksjonsavdelingen pålegge å stoppe ulovlige handlinger, konfiskere ulovlig inntekt og pålegge en bot på 100 000 yuan eller mindre eller mindre.

3. Straffansvar: Straffeloven bestemmer at hvis saken om brudd på forretningshemmeligheter er alvorlig, vil den bli dømt til fengsel på mindre enn tre år, og en bot av bøter eller enkeltbøter; vil bli dømt til tre år og mindre enn ti år, og en bot blir straffet.

Opprinnelig tittel: «Forskrifter om forbudt å krenke forretningshemmeligheter» i «Anti -UNFAIR Competition Law»