MLS Football Jersey
×

2024 Training Class of the National Paddle Board Skills Coach konkluderte med suksess det nye kapittelet i Hubei Power for å hjelpe vannsport

2024 Training Class of the National Paddle Board Skills Coach konkluderte med suksess det nye kapittelet i Hubei Power for å hjelpe vannsport

For å implementere «oversikten over byggingen av sportskraft», utvikle kraftig vannsport kraftig, å fremme standardisert utvikling og popularisering av paddle board -prosjekter i vår provins, oppfylle behovene til flertallet av utøvere for spesielle ferdighetstrening, og fremme den Utvikling av høy kvalitet av padlebrett. treningen.

Om morgenen 19. april deltok den aktuelle personen som har ansvaret for arrangøren, foreleseren og sjefen for Hanyang Water Sports Association i Wuhan på åpningsseremonien.Etter det introduserte studentene seg entusiastisk, og uttrykte deres forståelse og kjærlighet til padlebrettbevegelsen, så vel som besluttsomheten til å gjøre mer innsats for utviklingen av Paddle Board -prosjektet.

Det 4 -dagers treningsinnholdet dekker teoretisk trening av padlebrett, teknisk trening for padlebrett, treningsprosedyrer for sikkerhetsoperasjoner og undervisning i simuleringstrening.Gjennom kombinasjonen av teoretisk læring og praktiske operasjoner har studentene mer omfattende mestret undervisningsmetodene og ferdighetene til bevegelse av padlebrett, og kontinuerlig forbedre ferdighetene og undervisningsevnen til padlebrett.

Etter opplæringen har traineene uttalt at treningsaktivitetene er fulle av tørrvarer, og de har forbedret evnen gjennom læring.Etter at du kom tilbake, vil du bruke kunnskapen din til å spre sjarmen og verdien av padlebrettbevegelsen, slik at flere og flere forstår og blir forelsket i padleplater, og utvider den lokale sosiale innflytelsen fra padlebrett i lokalområdet.

Den relevante personen som har ansvaret for vannbesparende senter uttalte at i år vil vannsparingssenteret og Hubei Dragon Boat Boat Sports Association kraftig promotere vannsportprosjektene. , Yichang og andre provinser.Hensikten med denne opplæringen er å dyrke mer utmerkede trenere med paddle board og la dem bruke sin lærde inntekt på praktisk undervisning, noe som har blitt en viktig styrke for å fremme den bærekraftige, sunne og ordnede utviklingen av padlebrett.

MLS Football Jersey