×

2024 "China Tourism Day" Henan Main Sted Launching Ceremony ble holdt i Xinyang

2024 "China Tourism Day" Henan Main Sted Launching Ceremony ble holdt i Xinyang

På forsommeren av mai ønsket Huaishui arrangementet velkommen.19. mai ble lanseringsseremonien til hovedstedet i Henan -provinsen, «China Tourism Day» i 2024, holdt i Xinyang.Temaet for China Tourism Day i år er «Å reise i Kina · Happy Life».

Start seremoniscene

Huang Dongsheng, sekretær for partikruppen og direktør for Henan Provincial Department of Culture and Tourism, Zhou Yaoxia, medlem av partiegruppen i Henan Provincial Department of Culture and Tourism, Wang Yongsheng, direktør for Henan Provincial Provincial Civilization Office, Chen Zhiwei, ordfører i Xinyang City, nestleder stedfortreder for Xinyang Municipal People’s Congress Director Zhang Quansheng, Yuan Gang, varaordfører i Xinyang City, Jia Zuoping, nestleder i Mayor i Lohe District City, og Shao Yongfeng, Mayor for Lohe District City, og Shao Yongfeng, The Mayor for Mayor i Lohe District District District District, og Shao Yongfeng, Mayor i Mayor i Xiny District, og Shao Yongfeng, Mayor i Xiny Distrikt i Xiny City, og Shao Yong, i Mayor i Xiny City, , Xinyang City deltok på seremonien og lanserte arrangementet sammen.Zhou Yaoxia ledet seremonien.

Huang Dongsheng, sekretær for partiegruppen og direktør for Henan Provincial Department of Culture and Tourism, holdt en tale

I sin tale sa Huang Dongsheng at den 17. mai, den historiske av Party Central Committee og statsrådet holdt en nasjonal turistutviklingskonferanse for første gang. Et bedre liv, fremme økonomisk utvikling, bygge åndelige hjem, vise kinesisk bilde og forbedre sivilisasjonen. «De siste årene har Henan Provincial Cultural Tourism -system Grenseintegrasjon, i dybde implementering av den litterære og kulturelle integrasjonsstrategien for kulturell reise, og streber utforming av merkevaresystemet for «Walking Henan · Reading China», planlegging og organisering av en serie aktiviteter som «Four Seasons Henan», «Shenzhou Våren «og» Walking with Hui «, og malte den livlige rullen av» kulturell turismeintegrasjon og se på Henan «for å fremme kultur og turisme. Utvikling av høy kvalitet har nådd et nytt nivå.Årets «China Tourism Day», vil hele provinsen i fellesskap utføre promotering og promotering av «100 byer og tusenvis», og lansere tiltak som billettreduksjon og dispensasjon. .

Zhou Yaoxia, medlem av partigruppen i Henan Provincial Department of Culture and Tourism, ledet seremonien

Chen Zhiwei sa at Xinyang City de siste årene har implementert den viktige utstillingen til generalsekretæren for den øverste lederen på kulturell turismearbeid grundig, samvittighetsfullt implementert provinsens litterære og kulturelle integrasjonsstrategier, og fremmet kraftig integrering av te -reiser, integrasjon av Den røde reisen, og integrasjonen av trafikkreiser, og aktivt dyrket te nye kulturturisme -scener og nye formater som herregård, camping og homestays. inn i økonomisk og sosial utvikling.Xinyang City vil ta denne aktiviteten som en mulighet til å fremskynde konstruksjonen av «1+6+n» kulturturismeutviklingssystemet, fremme kraftig den dype integrasjonen av kulturell turisme, kultur og innovasjon, og ny glans med turisme og kultur og innovasjon. «Merket samler mer» Xinyang Power «.

Xinyang City -ordfører Chen Zhiwei holdt en tale

Atten byer i Henan, en by, en smak, en by og ett landskap.Ved lanseringsseremonien ble det også gjennomført promotering av kulturturismeprodukter og fortrinnspolitikk.Anyang, Zhoukou, Xuchang, Zhumadian, Xinyang og andre steder har promotert sine egne kulturelle turismressurser etter tur. Natur, skikker, kulturelle egenskaper, reiselinjer og fortrinnsretter for deres respektive byer fremmes.

Deltakerne besøkte de kulturelle og kulturelle utstillingene til kulturelle reisende i byer i Henan

Ved lanseringsseremonien dukket en serie programmer fulle av Henan -egenskaper opp i sin tur. Magnificent Beauty of Henan i hjembyen.Representanter for reiselivsselskaper leste opp integritets- og sivilisasjonstjenesteinitiativet fra reiselivsselskaper.På scenen, spesielt opprettet kulturelle og kreative utstillinger i byer i Henan, opplevelsen av kulturelt turisme -sceneopplevelse, karakteristisk matutstillingsområde og ikke -heritage kulturutstillingsområde for å vise kulturelle turismressurser i forskjellige regioner og forbedre følelsen av Deltakelse, erfaring og gevinst av innbyggere og turister.

Land og by kulturell turisme produktfremmelse og fortrinnsrettsutgivelse

Det rapporteres at Henan -provinsen i løpet av China Tourism Day gjennomførte en rekke temaaktiviteter.